Slotaflevering Bed & Breakfast gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Slotaflevering Bed & Breakfast gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Slotaflevering Bed & Breakfast gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Vrijdag in Bed & Breakfast: valpartij bij gezellig uitje langlaufen Bekijk deze video » Bed & Breakfast: deelnemers gaan hard onderuit tijdens uitje in de sneeuw Bekijk deze video » In de laatste aflevering van dit seizoen van Bed & Breakfast verblijven de b&b-eigenaren Friesland, Groningen en Overijssel om elkaard b&b te testen en te bepalen wat zij hun bezoek waard vinden. YogadocentMariel en Robin ontvangen hun gasten in Friesland. Mariel is yogadocent en laat haar gasten helemaal zen worden. BoerderijVervolgens is het de beurt aan Ditty en Roelof. Zij hebben bijna vijf jaar geleden hun voormalige boerderij in Groningen omgetoverd tot een b&b. Ze nemen hun gasten mee naar de scheve Walfriduskerk. LanglauflattenTweelingzussen Jeanet en Judith ontvangen de gasten als laatste. Hun verblijf staat in Overijssel. Als uitje binden ze de langlauflatten om om optimaal van de sneeuw te genieten. Bed & Breakfast: Jo treedt op met oud orgeltje en zingt Twee Reebruine Ogen Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In de laatste aflevering van dit seizoen van Bed & Breakfast verblijven de b&b-eigenaren Friesland, Groningen en Overijssel om elkaard b&b te testen en te bepalen wat zij hun bezoek waard vinden.

Yogadocent
Mariel en Robin ontvangen hun gasten in Friesland. Mariel is yogadocent en laat haar gasten helemaal zen worden.

Boerderij
Vervolgens is het de beurt aan Ditty en Roelof. Zij hebben bijna vijf jaar geleden hun voormalige boerderij in Groningen omgetoverd tot een b&b. Ze nemen hun gasten mee naar de scheve Walfriduskerk.

Langlauflatten
Tweelingzussen Jeanet en Judith ontvangen de gasten als laatste. Hun verblijf staat in Overijssel. Als uitje binden ze de langlauflatten om om optimaal van de sneeuw te genieten.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Bed & Breakfast

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Slotaflevering Bed & Breakfast gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV