Bizar: Sky Sports wenst iedereen fijne Kerst met beelden crash Max Verstappen

Bizar: Sky Sports wenst iedereen fijne Kerst met beelden crash Max Verstappen

Sky Sports heeft een nogal bizarre video uitgezonden om iedereen een fijne Kerst te wensen. In de beelden is namelijk een crash van Max Verstappen te zien.

Lees verder onder de video.

Bizar: Sky Sports wenst iedereen fijne Kerst met beelden <em>crash Max Verstappen</em> Sky Sports heeft een nogal bizarre video uitgezonden om iedereen een fijne Kerst te wensen. In de beelden is namelijk een crash van Max Verstappen te zien. Lees verder onder de video. Strijd Max Verstappen en Lewis HamiltonHet is geen geheim dat Verstappen en Lewis Hamilton een felle strijd leveren om zondag het wereldkampioenschap in de wacht te slepen. Maar Sky Sports, die in Groot-Brittannië Formule 1 uitzendt, gooit nog wat olie op het vuur. Het gaat om beelden van de crash op Silverstone waarbij Verstappen in het ziekenhuis belandde. Redbull Racing spreekt er schande van en inmiddels zou de video niet meer worden uitgezonden. Bekijk de kerstvideo met de crash van Max Verstappen van Sky Sports hierboven. Koe Sijtje voorspelt: wint Max Verstappen of Hamilton? (video) Bekijk deze video » Samenvatting vrije training 1 GP van Abu Dhabi: Verstappen sneller dan Hamilton Bekijk deze video »
Formule 1 :
Bizar: Sky Sports wenst iedereen fijne Kerst met beelden crash Max Verstappen

Strijd Max Verstappen en Lewis Hamilton
Het is geen geheim dat Verstappen en Lewis Hamilton een felle strijd leveren om zondag het wereldkampioenschap in de wacht te slepen. Maar Sky Sports, die in Groot-Brittannië Formule 1 uitzendt, gooit nog wat olie op het vuur. Het gaat om beelden van de crash op Silverstone waarbij Verstappen in het ziekenhuis belandde. Redbull Racing spreekt er schande van en inmiddels zou de video niet meer worden uitgezonden.

Bekijk de kerstvideo met de crash van Max Verstappen van Sky Sports hierboven.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV