Detectives: Vigil gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Detectives: Vigil gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Detectives: Vigil gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond start de nieuwe Britse thrillerserie Vigil over een mogelijke moord aan boord van een onderzeeër. Drie zaterdagen met dubbele afleveringen rond 22:15 uur op NPO 2. MysterieusVanuit de onderzeeër HMS Vigil wordt gezien hoe er iets mysterieus gebeurt met een vissersschip. Kort daarna wordt een bemanningslid dood aangetroffen in zijn kooi. BelangenPolitie-inspecteur Amy Silva moet de zaak aan boord komen onderzoeken, maar merkt al snel dat ze actief wordt tegengewerkt en dat er duidelijk grote belangen op het spel staan. Ook aan land is niet alles wat het lijkt. Bekijk de trailer van Anxious People: vanaf 29 december te zien op Netflix Bekijk deze video » München – Im Angesicht Des Krieges vanaf 21 januari bij Netflix: bekijk de trailer Bekijk deze video » Comedy Niks Vreemds Aan nu te zien bij Videoland: bekijk de trailer Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Vanavond start de nieuwe Britse thrillerserie Vigil over een mogelijke moord aan boord van een onderzeeër. Drie zaterdagen met dubbele afleveringen rond 22:15 uur op NPO 2.

Mysterieus
Vanuit de onderzeeër HMS Vigil wordt gezien hoe er iets mysterieus gebeurt met een vissersschip. Kort daarna wordt een bemanningslid dood aangetroffen in zijn kooi.

Belangen
Politie-inspecteur Amy Silva moet de zaak aan boord komen onderzoeken, maar merkt al snel dat ze actief wordt tegengewerkt en dat er duidelijk grote belangen op het spel staan. Ook aan land is niet alles wat het lijkt.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Detectives: Vigil gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV