Video: dit is waarom alle sneeuw tijdens de Olympische Winterspelen nep is

Video: dit is waarom alle sneeuw tijdens de Olympische Winterspelen nep is

Video: dit is waarom alle sneeuw tijdens de <em>Olympische Winterspelen</em> nep is Over twee maanden beginnen de Olympische Winterspelen in Peking, in China. Maar op de plek waar de sporters gaan skiën en snowboarden, valt bijna geen sneeuw. Daarom worden de pistes aangelegd met kunstsneeuw. In bovenstaande video zie je hoe dat in zijn werk gaat. Bekijk de video van het NOS Jeugdjournaal hierboven. Bekijk ook Prinses Amalia is 18 jaar geworden, bekijk wat er allemaal voor haar verandert (video) Bekijk deze video » Rijksmuseum directeur Taco Dibbits over Rembrandt t.w.v. 175 miljoen euro: "Zenuwachtig" Bekijk deze video » Video: Nieuw-Zeeland krijgt strengste anti-rook wetten ter wereld Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: dit is waarom alle sneeuw tijdens de Olympische Winterspelen nep is

Over twee maanden beginnen de Olympische Winterspelen in Peking, in China. Maar op de plek waar de sporters gaan skiën en snowboarden, valt bijna geen sneeuw. Daarom worden de pistes aangelegd met kunstsneeuw. In bovenstaande video zie je hoe dat in zijn werk gaat.

Bekijk de video van het NOS Jeugdjournaal hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: dit is waarom alle sneeuw tijdens de Olympische Winterspelen nep is of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV