Live stream NIEUWE loting Champions League met Ajax (15.00 uur)

Live stream NIEUWE loting Champions League met Ajax (15.00 uur)

Kijk op maandag 13 december om 15.00 uur LIVE naar de nieuwe loting van de Champions League via bovenstaande livestream.

Op maandag 13 december om 15.00 uur wordt er opnieuw geloot voor de achtste finales van de UEFA Champions League. Vanwege een fout bij de loting om 12.00 uur heeft de UEFA moeten beslissen opnieuw te loten. Ajax wordt als een van de groepswinnaars gekoppeld aan een van de nummers twee. De loting is te zien via de livestream hierboven.

Mogelijke tegenstanders
Als alle groepswedstrijden gespeeld zijn, wordt de onderstaande lijst met potentiële tegenstanders aangevuld:

  • Paris Saint-Germain
  • Atlético Madrid
  • Internazionale
  • Benfica
  • Villarreal
  • Red Bull Salzburg
  • Chelsea

De nieuws Champions League-loting voor de achtste finales is maandag 13 december om 15.00 uur live te zien via bovenstaande livestream van de UEFA via Gids.tv.

Live stream NIEUWE loting <em>Champions League</em> met Ajax (15.00 uur) Kijk op maandag 13 december om 15.00 uur LIVE naar de nieuwe loting van de Champions League via bovenstaande livestream. Op maandag 13 december om 15.00 uur wordt er opnieuw geloot voor de achtste finales van de UEFA Champions League. Vanwege een fout bij de loting om 12.00 uur heeft de UEFA moeten beslissen opnieuw te loten. Ajax wordt als een van de groepswinnaars gekoppeld aan een van de nummers twee. De loting is te zien via de livestream hierboven. Mogelijke tegenstandersAls alle groepswedstrijden gespeeld zijn, wordt de onderstaande lijst met potentiële tegenstanders aangevuld: Paris Saint-Germain Atlético Madrid Internazionale Benfica Villarreal Red Bull Salzburg Chelsea De nieuws Champions League-loting voor de achtste finales is maandag 13 december om 15.00 uur live te zien via bovenstaande livestream van de UEFA via Gids.tv. Hans Kraay jr. adviseert Erik ten Hag: "Gek als je niet naar Manchester United luistert" Bekijk deze video » Samenvatting Ajax - Sporting CP (Champions League) Bekijk deze video »
Live :
Live stream NIEUWE loting Champions League met Ajax (15.00 uur)


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV