Video: Mona Keijzer spreekt zich opnieuw uit tegen 2G-beleid tijdens CDA-congres

Video: Mona Keijzer spreekt zich opnieuw uit tegen 2G-beleid tijdens CDA-congres

De ontslagen staatssecretaris Mona Keijzer (Economische Zaken en Klimaat) heeft zich voor het eerst na haar vertrek uit Den Haag wederom uitgesproken tegen de coronamaatregelen. Dat gebeurde tijdens het CDA-congres van zaterdag.

Lees verder onder de video.

Video: Mona Keijzer spreekt zich opnieuw uit tegen 2G-beleid tijdens <em>CDA-congres</em> De ontslagen staatssecretaris Mona Keijzer (Economische Zaken en Klimaat) heeft zich voor het eerst na haar vertrek uit Den Haag wederom uitgesproken tegen de coronamaatregelen. Dat gebeurde tijdens het CDA-congres van zaterdag. Lees verder onder de video. 2GTijdens haar inbreng op het congres liet ze duidelijk weten tegen eventuele invoering van het ’2G’-beleid en invoering van het coronatoegangsbewijs op de werkvloer te zijn. "Dat gaat zorgen voor veel problemen." Bekijk het fragment hierboven. Bekijk ook Video: Mark Rutte zet Mona Keijzer uit het kabinet vanwege kritiek op coronapas Bekijk deze video » Dit Was Het Nieuws: Mona Keijzer aangepakt in Per Seconde Keijzer Bekijk deze video » Rondje Binnenhof: Zo kwam de doorbraak in de kabinetsformatie tot stand Bekijk deze video »
Politiek :
Video: Mona Keijzer spreekt zich opnieuw uit tegen 2G-beleid tijdens CDA-congres

2G
Tijdens haar inbreng op het congres liet ze duidelijk weten tegen eventuele invoering van het ’2G’-beleid en invoering van het coronatoegangsbewijs op de werkvloer te zijn. "Dat gaat zorgen voor veel problemen."

Bekijk het fragment hierboven.



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV