Tom Coronel blikt vooruit op GP Abu Dhabi: "Het wordt een knock-out"

Tom Coronel blikt vooruit op GP Abu Dhabi: "Het wordt een knock-out"

Dit weekend weten we eindelijk wie de wereldkampioen van de Formule 1 2021 wordt. Max Verstappen reed zaterdag een fantastische kwalificatie en start morgen vanaf poleposition. Formule 1-kenner Tom Coronel blikt vooruit op de allesbeslissende race.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Tom Coronel</em> blikt vooruit op <em>GP Abu Dhabi</em>: &quot;Het wordt een knock-out&quot; Dit weekend weten we eindelijk wie de wereldkampioen van de Formule 1 2021 wordt. Max Verstappen reed zaterdag een fantastische kwalificatie en start morgen vanaf poleposition. Formule 1-kenner Tom Coronel blikt vooruit op de allesbeslissende race. Tekst gaat verder onder de video. Oranjezee in Abu DhabiNaar schatting zijn er zo’n tienduizend Nederlanders in Abu Dhabi om Verstappen aan te moedigen. Zij hopen natuurlijk dat de Nederlander morgen als eerste over de finish komt. "Laten we hopen dat hij gewoon doet waar hij goed in is, dan kunnen wij een feestje vieren.", aldus één van de meegereisde Verstappenfans. Bekijk de video van De Telegraaf hierboven. Bekijk ook Video: Max Verstappen pakt pole position in GP van Abu Dhabi Bekijk deze video » Max Vertappen na kwalificatie GP van Abu Dhabi: "Deze ging heel goed!" (video) Bekijk deze video » Geïrriteerde Lewis Hamilton reageert op kwalificatie: "Waren gewoon niet snel genoeg" Bekijk deze video »
Formule 1 :
Tom Coronel blikt vooruit op GP Abu Dhabi: "Het wordt een knock-out"

Oranjezee in Abu Dhabi
Naar schatting zijn er zo’n tienduizend Nederlanders in Abu Dhabi om Verstappen aan te moedigen. Zij hopen natuurlijk dat de Nederlander morgen als eerste over de finish komt. "Laten we hopen dat hij gewoon doet waar hij goed in is, dan kunnen wij een feestje vieren.", aldus één van de meegereisde Verstappenfans.

Bekijk de video van De Telegraaf hierboven.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV