Judas gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Judas gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Judas gemist? Bekijk hier de hele uitzending De dramaserie Judas over Willem Holleeder uit 2019 is deze zaterdag en zondag vanaf 21:55 uur met drie afleveringen per avond te zien op RTL 7. Je kunt alle afleveringen van Judas kijken op Videoland. AndersTijdens de jeugd van Astrid Holleeder in de Amsterdamse Jordaan wordt al snel duidelijk dat zij anders is dan haar volkse broers en zus; ze is slim en probeert zich al op jonge leeftijd te ontwikkelen om weg te komen van haar gewelddadige vader. OpgesloktElke keer als dat lijkt te lukken, wordt ze weer opgeslokt door haar familie, in het bijzonder door haar criminele broer Willem ‘Wim’ Holleeder. In de serie werkt Astrid toe naar het moment dat ze haar broer definitief verraadt aan Justitie. JeugdFlashbacks maken duidelijk uit wat voor een jeugd zij en haar broer zich hebben losgeworsteld en hoe pijnlijk, maar noodzakelijk, haar verraad is. De nieuwe trailer van Judas Bekijk deze video »
Uitzending :
Judas gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

De dramaserie Judas over Willem Holleeder uit 2019 is deze zaterdag en zondag vanaf 21:55 uur met drie afleveringen per avond te zien op RTL 7.

Je kunt alle afleveringen van Judas kijken op Videoland.

Anders
Tijdens de jeugd van Astrid Holleeder in de Amsterdamse Jordaan wordt al snel duidelijk dat zij anders is dan haar volkse broers en zus; ze is slim en probeert zich al op jonge leeftijd te ontwikkelen om weg te komen van haar gewelddadige vader.

Opgeslokt
Elke keer als dat lijkt te lukken, wordt ze weer opgeslokt door haar familie, in het bijzonder door haar criminele broer Willem ‘Wim’ Holleeder. In de serie werkt Astrid toe naar het moment dat ze haar broer definitief verraadt aan Justitie.

Jeugd
Flashbacks maken duidelijk uit wat voor een jeugd zij en haar broer zich hebben losgeworsteld en hoe pijnlijk, maar noodzakelijk, haar verraad is.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Judas gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV