Onze boerderij gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Onze boerderij gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Onze boerderij gemist? Bekijk hier de hele uitzending Deze week zoekt Yvon Jaspers in Onze boerderij boeren op om te praten over hun toekomstplannen en -dromen. PassieIn Nederland worden jaarlijks zo'n 1,5 miljoen kalfjes geslacht: stierkalfjes en het overschot aan vaarskalfjes die niet op de boerderij kunnen blijven. Het vlees is voornamelijk bedoeld voor de export omdat in Nederland weinig kalfsvlees wordt gegeten. Yvon Jaspers praat met kalverhouders Bert en Trees over hun passie voor de kalveren en het werk op de boerderij. OudersBoerenzonen Bart en Tom groeien op op het melkveebedrijf van hun ouders in Twente. Wanneer ze naar de Randstad trekken om te studeren zien ze daar hoe de soy-lattes en plantaardige zuivel hun opmars maken. Ze besluiten zelf soja te gaan verbouwen op het land van hun ouders. Onze Boerderij: Patrick Roest droomt van Olympische medaille: ‘Eerst koeien melken’ Bekijk deze video » Zien: Yvon Jaspers met Jan en Rianne naar Denemarken in Onze Boerderij Bekijk deze video »
Uitzending :
Onze boerderij gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Deze week zoekt Yvon Jaspers in Onze boerderij boeren op om te praten over hun toekomstplannen en -dromen.

Passie
In Nederland worden jaarlijks zo'n 1,5 miljoen kalfjes geslacht: stierkalfjes en het overschot aan vaarskalfjes die niet op de boerderij kunnen blijven. Het vlees is voornamelijk bedoeld voor de export omdat in Nederland weinig kalfsvlees wordt gegeten. Yvon Jaspers praat met kalverhouders Bert en Trees over hun passie voor de kalveren en het werk op de boerderij.

Ouders
Boerenzonen Bart en Tom groeien op op het melkveebedrijf van hun ouders in Twente. Wanneer ze naar de Randstad trekken om te studeren zien ze daar hoe de soy-lattes en plantaardige zuivel hun opmars maken. Ze besluiten zelf soja te gaan verbouwen op het land van hun ouders.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Onze boerderij

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV