Jelka van Houten in Linda's Wintermaand over bezweet maandverbandje (video)

Jelka van Houten in Linda's Wintermaand over bezweet maandverbandje (video)

Vanavond is de tweede aflevering van dit seizoen van Linda's Wintermaand te zien op SBS6. Deze week ontvangt Linda de Mol actrice Jelka van Houten en zanger Guus Meeuwis. Bekijk een fragment met Jelka's maandverband-verhaal hieronder.

Lees verder onder de video.

<em>Jelka van Houten</em> in <em>Linda's Wintermaand</em> over bezweet <em>maandverbandje</em> (video) Vanavond is de tweede aflevering van dit seizoen van Linda's Wintermaand te zien op SBS6. Deze week ontvangt Linda de Mol actrice Jelka van Houten en zanger Guus Meeuwis. Bekijk een fragment met Jelka's maandverband-verhaal hieronder. Lees verder onder de video. DoodschamenJelka vertelt over een beschamende gebeurtenis op de filmset. Ze droeg een synthetisch pak en het zweet gutste over haar lichaam: "Ik had op gegeven helemaal van die kringen", vertelt ze. De actrice kreeg maandverbandjes om onder haar oksels te plakken. Maar die verloor ze tijdens het filmen... Jelka had een oogje op één van de cameramannen en juist die persoon pakte haar gekreukelde maandverbandje op. Ze schaamde zich dood. Bekijk hierboven het fragment uit Linda's Wintermaand met Jelka's beschamende moment op de set. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Linda's Wintermaand terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Linda's Wintermaand met André van Duin en Nikkie de Jager, bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Linda's Wintermaand gemist? André van Duin vertelt over traumatische Sinterklaasfeesten Bekijk deze video »

Doodschamen
Jelka vertelt over een beschamende gebeurtenis op de filmset. Ze droeg een synthetisch pak en het zweet gutste over haar lichaam: "Ik had op gegeven helemaal van die kringen", vertelt ze. De actrice kreeg maandverbandjes om onder haar oksels te plakken. Maar die verloor ze tijdens het filmen... Jelka had een oogje op één van de cameramannen en juist die persoon pakte haar gekreukelde maandverbandje op. Ze schaamde zich dood.

Bekijk hierboven het fragment uit Linda's Wintermaand met Jelka's beschamende moment op de set. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Linda's Wintermaand terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV