Kijk LIVE naar bekendmaking Golden Globes-nominaties 2022

Kijk LIVE naar bekendmaking Golden Globes-nominaties 2022

Het prijzenseizoen van Hollywood barst binnenkort weer los, met als grote climax de uitreiking van de Oscars op 27 maart 2022. Eerst is het echter tijd voor het kleine broertje, de Golden Globes. De nominaties voor die prijzen worden maandag 13 december om 15.00 uur bekendgemaakt.

Kijk hieronder op maandag 13 december vanaf 15.00 uur LIVE naar de bekendmaking van de Golden Globe-nominaties.

Kijk LIVE naar bekendmaking <em>Golden Globes</em>-nominaties 2022 Het prijzenseizoen van Hollywood barst binnenkort weer los, met als grote climax de uitreiking van de Oscars op 27 maart 2022. Eerst is het echter tijd voor het kleine broertje, de Golden Globes. De nominaties voor die prijzen worden maandag 13 december om 15.00 uur bekendgemaakt. Kijk hieronder op maandag 13 december vanaf 15.00 uur LIVE naar de bekendmaking van de Golden Globe-nominaties. KanshebbersDat geeft ons de kans om alvast te speculeren over kanshebbers voor de prijzen. Zo wordt Belfast, de nieuwste film van Kenneth Branagh, overal genoemd als grote kanshebber in de drama-categorie. Ook lijkt Steven Spielbergs nieuwste huzarenstukje West Side Story hoge ogen te gaan gooien. Daarnaast worden er ook op tv-gebied nominaties uitgedeeld. Kijk hierboven op maandag 13 december vanaf 15.00 uur LIVE naar de bekendmaking van de Golden Globe-nominaties. Bekijk ook Zien: weduwe Chadwick Boseman geeft emotionele speech na postume Golden Globe Bekijk deze video » Golden Globes 2021 was een succes: bekijk de beelden bij RTL Boulevard Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE naar bekendmaking Golden Globes-nominaties 2022

Kanshebbers
Dat geeft ons de kans om alvast te speculeren over kanshebbers voor de prijzen. Zo wordt Belfast, de nieuwste film van Kenneth Branagh, overal genoemd als grote kanshebber in de drama-categorie. Ook lijkt Steven Spielbergs nieuwste huzarenstukje West Side Story hoge ogen te gaan gooien. Daarnaast worden er ook op tv-gebied nominaties uitgedeeld.

Kijk hierboven op maandag 13 december vanaf 15.00 uur LIVE naar de bekendmaking van de Golden Globe-nominaties.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar bekendmaking Golden Globes-nominaties 2022 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV