Humberto gemist? Waarom heeft Stefano Keizers geen foto gemaakt?

Humberto gemist? Waarom heeft Stefano Keizers geen foto gemaakt?

Voor de voorlopig laatste aflevering van Humberto, dat pas in februari weer terugkeert op RTL4, was Stefano Keizers gevraagd om een foto rondom het thema 'tot ziens' te maken. Die had de cabaretier echter nog niet gemaakt, zo vertelt hij: "Ik ga hier live in de uitzending de foto maken. En het leukste is nog dat ik de foto pas in februari laat zien."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 12 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Humberto terugkijken via Gids.tv.

<em>Humberto gemist?</em> Waarom heeft Stefano Keizers geen foto gemaakt? Voor de voorlopig laatste aflevering van Humberto, dat pas in februari weer terugkeert op RTL4, was Stefano Keizers gevraagd om een foto rondom het thema 'tot ziens' te maken. Die had de cabaretier echter nog niet gemaakt, zo vertelt hij: "Ik ga hier live in de uitzending de foto maken. En het leukste is nog dat ik de foto pas in februari laat zien." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 12 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Humberto terugkijken via Gids.tv.
TV :
Humberto gemist? Waarom heeft Stefano Keizers geen foto gemaakt?


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Humberto gemist? Waarom heeft Stefano Keizers geen foto gemaakt? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV