RTL Boulevard gemist? Moeder Max Verstappen: "Ik brand elke week een kaarsje"

RTL Boulevard gemist? Moeder Max Verstappen: "Ik brand elke week een kaarsje"

Max Verstappen schreef op zondag 12 december geschiedenis door wereldkampioen in de Formule 1 te worden. Moeder Sophie reageerde bij RTL Boulevard.

Lees verder onder de video.

<em>RTL Boulevard</em> gemist? Moeder <em>Max Verstappen</em>: &quot;Ik brand elke week een kaarsje&quot; Max Verstappen schreef op zondag 12 december geschiedenis door wereldkampioen in de Formule 1 te worden. Moeder Sophie reageerde bij RTL Boulevard. Lees verder onder de video. Magisch"Gisteren was het echt magisch," zegt Sophie Kumpen, de moeder van Max Verstappen. Kumpen zat thuis voor de buis. Tot op het laatste moment smeekte zij de engelen om een wonder. En dat gebeurde. "Ik brand iedere week een kaarsje, en dit keer heeft het geholpen." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
Formule 1 :
RTL Boulevard gemist? Moeder Max Verstappen: "Ik brand elke week een kaarsje"

Magisch
"Gisteren was het echt magisch," zegt Sophie Kumpen, de moeder van Max Verstappen. Kumpen zat thuis voor de buis. Tot op het laatste moment smeekte zij de engelen om een wonder. En dat gebeurde. "Ik brand iedere week een kaarsje, en dit keer heeft het geholpen."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard gemist? Moeder Max Verstappen: "Ik brand elke week een kaarsje" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV