Familie Gillis: Massa Is Kassa: Peter wordt woest om gras op dak van chalet

Familie Gillis: Massa Is Kassa: Peter wordt woest om gras op dak van chalet

Peter Gillis wordt in Familie Gillis: Massa Is Kassa rondgereden in een van zijn vakantieparken. Tijdens deze rit neemt de miljonair het park onder de loep en wordt woest als hij ziet dat er gras groeit op het dak van een van de chalets. “Je moet je heel diep schamen en jij ook”, aldus Peter. “Dat kan toch niet? Het is net een moestuin.”

Bekijk de video van Familie Gillis: Massa Is Kassa hieronder.

Familie Gillis: Massa Is Kassa is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: Massa Is Kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Familie Gillis: Massa Is Kassa</em>: Peter wordt woest om gras op dak van chalet Peter Gillis wordt in Familie Gillis: Massa Is Kassa rondgereden in een van zijn vakantieparken. Tijdens deze rit neemt de miljonair het park onder de loep en wordt woest als hij ziet dat er gras groeit op het dak van een van de chalets. “Je moet je heel diep schamen en jij ook”, aldus Peter. “Dat kan toch niet? Het is net een moestuin.” Bekijk de video van Familie Gillis: Massa Is Kassa hieronder. Familie Gillis: Massa Is Kassa is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: Massa Is Kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Peter Gillis in RTL Boulevard: "Winkels zonder korting zijn gevaarlijk!" (video) Bekijk deze video » Familie Gillis: Massa Is Kassa: Ruud glijdt uit en valt in de vijver Bekijk deze video »
TV :
Familie Gillis: Massa Is Kassa: Peter wordt woest om gras op dak van chaletActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV