Breaking: regeerakkoord van Rutte IV is rond, nieuw kabinet in 2022 op bordes (video)

Breaking: regeerakkoord van Rutte IV is rond, nieuw kabinet in 2022 op bordes (video)

VVD, D66, CDA en ChristenUnie zijn het na lang onderhandelen eens geworden: er komt een nieuw kabinet van deze vier partijen. Dat heeft de woordvoerder van de informateurs Remkes en Koolmees meegedeeld. Hieronder zie je een fragment uit het extra NOS Journaal.

Lees verder onder de video.

Breaking: regeerakkoord van <em>Rutte IV</em> is rond, <em>nieuw kabinet</em> in 2022 op bordes (video) VVD, D66, CDA en ChristenUnie zijn het na lang onderhandelen eens geworden: er komt een nieuw kabinet van deze vier partijen. Dat heeft de woordvoerder van de informateurs Remkes en Koolmees meegedeeld. Hieronder zie je een fragment uit het extra NOS Journaal. Lees verder onder de video. 271 dagenHet onderhandelaarsakkoord gaat nu naar de verschillende fracties. Die zullen er morgen over spreken en als zij hun handtekening zetten, wordt het coalitieakkoord woensdag officieel gepresenteerd en naar de Tweede Kamer gestuurd. En dat alles na maar liefst 271 dagen, een record. Bekijk het fragement uit het extra NOS-Journaal hierboven. Bekijk ook Video: Mona Keijzer spreekt zich opnieuw uit tegen 2G-beleid tijdens CDA-congres Bekijk deze video » Mark Rutte trots op wereldkampioen Max Verstappen: "Ga er een glaasje bier op drinken" Bekijk deze video » Persconferentie Rutte dinsdag: dit weten we al (video) Bekijk deze video »
Politiek :
Breaking: regeerakkoord van Rutte IV is rond, nieuw kabinet in 2022 op bordes (video)

271 dagen
Het onderhandelaarsakkoord gaat nu naar de verschillende fracties. Die zullen er morgen over spreken en als zij hun handtekening zetten, wordt het coalitieakkoord woensdag officieel gepresenteerd en naar de Tweede Kamer gestuurd. En dat alles na maar liefst 271 dagen, een record.

Bekijk het fragement uit het extra NOS-Journaal hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Breaking: regeerakkoord van Rutte IV is rond, nieuw kabinet in 2022 op bordes (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV