Zien: Beau van Erven Dorens bedankt Mexico voor Sergio Pérez - in het Spaans

Zien: Beau van Erven Dorens bedankt Mexico voor Sergio Pérez - in het Spaans

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 13 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken via Gids.tv.

Zien: <em>Beau van Erven Dorens</em> bedankt Mexico voor Sergio Pérez - in het Spaans Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 13 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken via Gids.tv. Beau van Erven Dorens heeft een speciaal bedankje ingestudeerd voor Mexico, want dat is het land waar Sergio Pérez vandaan komt. De teamgenoot van Max Verstappen leverde zondag een wereldprestatie door Lewis Hamilton lange tijd achter zich te houden. En passant biedt Van Erven Dorens ook nog even excuses aan voor de schwalbe van Arjen Robben. Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: Beau van Erven Dorens bedankt Mexico voor Sergio Pérez - in het Spaans

Beau van Erven Dorens heeft een speciaal bedankje ingestudeerd voor Mexico, want dat is het land waar Sergio Pérez vandaan komt. De teamgenoot van Max Verstappen leverde zondag een wereldprestatie door Lewis Hamilton lange tijd achter zich te houden. En passant biedt Van Erven Dorens ook nog even excuses aan voor de schwalbe van Arjen Robben.

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV