Albert Verlinde pakt Sander Schimmelpenninck aan: 'Semi-Zweedse zeikerd' (video)

Albert Verlinde pakt Sander Schimmelpenninck aan: 'Semi-Zweedse zeikerd' (video)

Een giftig tweetje van Sander Schimmelpennick over het wereldkampioenschap van Max Verstappen is bij Albert Verlinde totaal in het verkeerde keelgat geschoten: "Dan heb je dat semi-Zweedse zeikertje die schrijft: Een in Monaco woonachtige Belg die nog nooit belasting heeft betaald in Nederland, wordt in een oliestaatje wereldkampioen fossiele brandstoffen verbruiken. Een logische Nederlandse held na tien jaar Rutte.

'Verschrikkelijk'
Verlinde vindt het verschrikkelijk en velen met hem: "Dat is toch erg. Dat is de man die trouwens een paar keer maand heen en weer tussen Zweden en Nederland vliegt." Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder.

Albert Verlinde pakt <em>Sander Schimmelpenninck</em> aan: 'Semi-Zweedse zeikerd' (video) Een giftig tweetje van Sander Schimmelpennick over het wereldkampioenschap van Max Verstappen is bij Albert Verlinde totaal in het verkeerde keelgat geschoten: "Dan heb je dat semi-Zweedse zeikertje die schrijft: Een in Monaco woonachtige Belg die nog nooit belasting heeft betaald in Nederland, wordt in een oliestaatje wereldkampioen fossiele brandstoffen verbruiken. Een logische Nederlandse held na tien jaar Rutte. 'Verschrikkelijk'Verlinde vindt het verschrikkelijk en velen met hem: "Dat is toch erg. Dat is de man die trouwens een paar keer maand heen en weer tussen Zweden en Nederland vliegt." Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder. Bekijk ook Video: Sander Schimmelpenninck wil van vliegen weer een luxe maken, heeft hij makkelijk praten? Bekijk deze video » Sander Schimmelpenninck afgebrand om tweet over Verstappen: 'Wat een gezeik' Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Albert Verlinde pakt Sander Schimmelpenninck aan: 'Semi-Zweedse zeikerd' (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV