Finale Het Perfecte Plaatje gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Finale Het Perfecte Plaatje gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Finale Het Perfecte Plaatje gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Finale Het Perfecte Plaatje: bekijk de eerste beelden vanaf Bonaire Bekijk deze video » Perfecte Plaatje: Georgina Verbaan vindt onderwatershoot erg pittig Bekijk deze video » Finalisten Het Perfecte Plaatje genieten op Bonaire, bekijk de backstage beelden Bekijk deze video » Het Perfecte Plaatje: Tijl Beckand helpt Georgina Verbaan met schakelen in auto Bekijk deze video » Georgina pissig op Frits in Het Perfecte Plaatje: ‘Ik ga overal je konijnenfoto posten!’ Bekijk deze video » Video: Georgina hoopt dat Patrick Martens de finale van Het Perfecte Plaatje wint Bekijk deze video » De drie finalisten van Het Perfecte Plaatje reizen af naar het zonnige Bonaire voor een dubbellange finale. De ontknoping is volgende week woensdag om 20.30 uur op RTL 4. FinalistenPresentator Frits Sissing, actrice Georgina Verbaan en presentator/acteur Patrick Martens zijn dit seizoen de drie beste bekende fotografen gebleken. Twee shoots gaan uitmaken wie er op de valreep nog afvalt tijdens de finale. KiteBonaire is een van dé kite-hotspots van de wereld. De finalisten gaat een kitesurfer vastleggen, en wel op een heel bijzondere manier. Verder duiken ze de keuken in voor een culinaire shoot. André van Duin zorgt voor humor in Georgina's foto (Het Perfecte Plaatje) Bekijk deze video » Zien: Dit is volgens Juvat Westendorp de winnaar van Het Perfecte Plaatje s6 Bekijk deze video »
Uitzending :
Finale Het Perfecte Plaatje gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

De drie finalisten van Het Perfecte Plaatje reizen af naar het zonnige Bonaire voor een dubbellange finale. De ontknoping is volgende week woensdag om 20.30 uur op RTL 4.

Finalisten
Presentator Frits Sissing, actrice Georgina Verbaan en presentator/acteur Patrick Martens zijn dit seizoen de drie beste bekende fotografen gebleken. Twee shoots gaan uitmaken wie er op de valreep nog afvalt tijdens de finale.

Kite
Bonaire is een van dé kite-hotspots van de wereld. De finalisten gaat een kitesurfer vastleggen, en wel op een heel bijzondere manier. Verder duiken ze de keuken in voor een culinaire shoot.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Het Perfecte Plaatje

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV