Weer blunder koningshuis rond coronaregels: '100 mensen bij verjaardag Amalia'

Weer blunder koningshuis rond coronaregels: '100 mensen bij verjaardag Amalia'

Het koningshuis heeft blijkbaar nog niet geleerd van de Griekenland-reis die middenin de coronacrisis voor heel wat ophef zorgde. Prinses Amalia heeft namelijk haar 18e verjaardag lekker uitbundig gevierd en hierbij hebben de royals de coronaregels even links laten liggen, zo meldt Shownieuws.

Lees verder onder de video.

Weer <em>blunder koningshuis</em> rond coronaregels: '100 mensen bij verjaardag Amalia' Het koningshuis heeft blijkbaar nog niet geleerd van de Griekenland-reis die middenin de coronacrisis voor heel wat ophef zorgde. Prinses Amalia heeft namelijk haar 18e verjaardag lekker uitbundig gevierd en hierbij hebben de royals de coronaregels even links laten liggen, zo meldt Shownieuws. Lees verder onder de video. Verstuurde koning Willem-Alexander ‘maar’ 21 uitnodigingen?Ter ere van het verjaardagsfeestje van de kroonprinses hadden ze twee tenten in de tuin van Huis Ten Bosch gezet. Volgens de Telegraaf waren vorige week zaterdag hierbij wel ruim 100 mensen aanwezig. Koning Willem-Alexander geeft deze fout toe en dacht dat hij zich aan de coronaregels hield, al laat het koningshuis weten dat er 21 uitnodigingen zijn verstuurd en niet iedereen op is komen dagen. Overigens is dit volgens de coronaregels ook niet toegestaan aangezien er maar vier mensen op bezoek mogen komen. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Video: prinses Amalia enorm dankbaar voor privacy in tussenjaar Bekijk deze video » RTL Boulevard: Duitse tabloids speculeren over het 'vriendje' van prinses Amalia Bekijk deze video »
Royals :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Verstuurde koning Willem-Alexander ‘maar’ 21 uitnodigingen?
Ter ere van het verjaardagsfeestje van de kroonprinses hadden ze twee tenten in de tuin van Huis Ten Bosch gezet. Volgens de Telegraaf waren vorige week zaterdag hierbij wel ruim 100 mensen aanwezig. Koning Willem-Alexander geeft deze fout toe en dacht dat hij zich aan de coronaregels hield, al laat het koningshuis weten dat er 21 uitnodigingen zijn verstuurd en niet iedereen op is komen dagen. Overigens is dit volgens de coronaregels ook niet toegestaan aangezien er maar vier mensen op bezoek mogen komen.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV