Kijk LIVE: Tweede Kamer gaat in debat over het coalitieakkoord

Kijk LIVE: Tweede Kamer gaat in debat over het coalitieakkoord

Kijk LIVE: Tweede Kamer gaat in <em>debat over het coalitieakkoord</em> Bekijk in de video hierboven het debat over het coalitieakkoord, op donderdag 16 december vanaf 10.15 uur. Woensdag werd na maandenlang discussiëren eindelijk het coalitieakkoord gepresenteerd door Mark Rutte (VVD), Sigrid Kaag (D66), Wopke Hoekstra (CDA) en Gert-Jan Segers (ChristenUnie). En donderdag 16 december wordt er volop gedebatteerd in de Tweede Kamer over het eindverslag van informateurs Johan Remkes en Wouter Koolmees. Bekijk ook Interview Mark Rutte: "Een goed akkoord, maar het heeft te lang geduurd" (video) Bekijk deze video » Rutte benoemd tot formateur?Tijdens het debat wordt er niet alleen maar een discussie gevoerd over het akkoord, de verwachting is dat er ook een formateur wordt aangewezen. De kans is erg groot dat dit Mark Rutte wordt. Hij gaat na het debat kandidaat-bewindslieden selecteren en een kabinet samenstellen. In de video van Arnews hierboven kun je 16 december live kijken naar het debat in de Tweede Kamer over het eindverslag van de informateurs. Op1: krijgen we een progressief kabinet? Wopke Hoekstra: "Tevreden, maar bescheiden" Bekijk deze video » Op1 gemist? Felix Rottenberg wil dat Remkes minister Algemene Zaken wordt Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE: Tweede Kamer gaat in debat over het coalitieakkoord

Bekijk in de video hierboven het debat over het coalitieakkoord, op donderdag 16 december vanaf 10.15 uur.

Woensdag werd na maandenlang discussiëren eindelijk het coalitieakkoord gepresenteerd door Mark Rutte (VVD), Sigrid Kaag (D66), Wopke Hoekstra (CDA) en Gert-Jan Segers (ChristenUnie). En donderdag 16 december wordt er volop gedebatteerd in de Tweede Kamer over het eindverslag van informateurs Johan Remkes en Wouter Koolmees.

Rutte benoemd tot formateur?
Tijdens het debat wordt er niet alleen maar een discussie gevoerd over het akkoord, de verwachting is dat er ook een formateur wordt aangewezen. De kans is erg groot dat dit Mark Rutte wordt. Hij gaat na het debat kandidaat-bewindslieden selecteren en een kabinet samenstellen.

In de video van Arnews hierboven kun je 16 december live kijken naar het debat in de Tweede Kamer over het eindverslag van de informateurs.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE: Tweede Kamer gaat in debat over het coalitieakkoord of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV