K3-lid Julia over eerste keer uiteten na K2 zoekt K3: "Alle mensen naar onze tafel" (video)

K3-lid Julia over eerste keer uiteten na K2 zoekt K3: "Alle mensen naar onze tafel" (video)

Twee weken geleden kwam de grote droom van de 19-jarige Julia uit, toen zij in de finale van K2 zoekt K3 door Hanne en Marthe hoogstpersoonlijk werd aangewezen als nieuw K3-lid. In een interview vertellen de dames aan Wilson Boldewijn hoe zij de zoektocht en de eerste weken in de nieuwe formatie hebben beleefd. Julia vertelt ook over de eerste keer uiteten na de finale. Bekijk het interview hieronder.

"Ik kon niet meer eten:"
Julia zat in een druk restaurant en alle mensen draaiden hun hoofd naar de deur toen ze binnenkwam: "Alle mensen kwamen naar onze tafel. Ik kon niet meer eten", aldus Julia. Bekijk de video van De Telegraaf hieronder.

K3-lid Julia over eerste keer uiteten na <em>K2 zoekt K3</em>: &quot;Alle mensen naar onze tafel&quot; (video) Twee weken geleden kwam de grote droom van de 19-jarige Julia uit, toen zij in de finale van K2 zoekt K3 door Hanne en Marthe hoogstpersoonlijk werd aangewezen als nieuw K3-lid. In een interview vertellen de dames aan Wilson Boldewijn hoe zij de zoektocht en de eerste weken in de nieuwe formatie hebben beleefd. Julia vertelt ook over de eerste keer uiteten na de finale. Bekijk het interview hieronder. "Ik kon niet meer eten:"Julia zat in een druk restaurant en alle mensen draaiden hun hoofd naar de deur toen ze binnenkwam: "Alle mensen kwamen naar onze tafel. Ik kon niet meer eten", aldus Julia. Bekijk de video van De Telegraaf hieronder. Bekijk ook Video: Nieuw K3'tje Julia erg blij met eerste optreden met nieuwe K3 Bekijk deze video » Video: Julia Boschman reageert op haar eerste weken als nieuw K3'tje Bekijk deze video »
Show :
K3-lid Julia over eerste keer uiteten na K2 zoekt K3: "Alle mensen naar onze tafel" (video)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV