Video: Tom Holland en Zendaya stellen harde eisen aan Spider-Man vervolg

Video: Tom Holland en Zendaya stellen harde eisen aan Spider-Man vervolg

In Spider-Man: No Way Home moet Peter Parker flink aan de bak. Schurken uit een andere Spider-man universums komen door zijn fout samen om hem in een web vol problemen te verstrikken. Ook zijn geheime Spider-Man identiteit komt op straat te liggen, waardoor het leven van Peter compleet op zijn kop komt te staan. Eric de Munck sprak de cast.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Tom Holland</em> en <em>Zendaya</em> stellen harde eisen aan <em>Spider-Man vervolg</em> In Spider-Man: No Way Home moet Peter Parker flink aan de bak. Schurken uit een andere Spider-man universums komen door zijn fout samen om hem in een web vol problemen te verstrikken. Ook zijn geheime Spider-Man identiteit komt op straat te liggen, waardoor het leven van Peter compleet op zijn kop komt te staan. Eric de Munck sprak de cast. Tekst gaat verder onder de video. Spider-Man: No Way HomeGelukkig hoeven de fans niet bang te zijn dat Spider-Man van het witte doek vertrekt, Tom Holland blijft nog wel even kleven en slingert er nog een trilogie achteraan. Eric de Munck vertelt bij RTL Boulevard dat de nieuwe Spider-Man film alle andere Marvel-films overtreft. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. Vanaf 16 december 2021 is Spider-Man: No Way Home te zien in de Nederlandse bioscopen. Genre: Actie, Superhelden. Tijdsduur: 148 minuten. IMDb-score: 9,4.
TV :
Video: Tom Holland en Zendaya stellen harde eisen aan Spider-Man vervolg

Spider-Man: No Way Home
Gelukkig hoeven de fans niet bang te zijn dat Spider-Man van het witte doek vertrekt, Tom Holland blijft nog wel even kleven en slingert er nog een trilogie achteraan. Eric de Munck vertelt bij RTL Boulevard dat de nieuwe Spider-Man film alle andere Marvel-films overtreft.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.

Vanaf 16 december 2021 is Spider-Man: No Way Home te zien in de Nederlandse bioscopen. Genre: Actie, Superhelden. Tijdsduur: 148 minuten. IMDb-score: 9,4.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Tom Holland en Zendaya stellen harde eisen aan Spider-Man vervolg of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV