Leo Blokhuis blij met hoge Top 2000-notering Procol Harum: "Meer Radio 5 dan Radio 2"

Leo Blokhuis blij met hoge Top 2000-notering Procol Harum: "Meer Radio 5 dan Radio 2"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 16 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Leo Blokhuis</em> blij met hoge Top 2000-notering <em>Procol Harum</em>: &quot;Meer Radio 5 dan Radio 2&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 16 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Leo Blokhuis zat samen met zijn radiocollega's Carolien Borgers en Wouter van der Goes bij Op1 om te praten over de Top 2000 van 2021. De volledige lijst werd gisteren onthuld, maar de Top 10 was al even bekend - en daarin staat ook 'A Whiter Shade of Pale' van Procol Harum, een eerbetoon aan Peter R. de Vries. Blokhuis is blij met de "verrassend hoge" notering voor dit nummer, want: "Het is meer Radio 5 dan Radio 2." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Leo Blokhuis blij met hoge Top 2000-notering Procol Harum: "Meer Radio 5 dan Radio 2"

Leo Blokhuis zat samen met zijn radiocollega's Carolien Borgers en Wouter van der Goes bij Op1 om te praten over de Top 2000 van 2021. De volledige lijst werd gisteren onthuld, maar de Top 10 was al even bekend - en daarin staat ook 'A Whiter Shade of Pale' van Procol Harum, een eerbetoon aan Peter R. de Vries. Blokhuis is blij met de "verrassend hoge" notering voor dit nummer, want: "Het is meer Radio 5 dan Radio 2."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Leo Blokhuis blij met hoge Top 2000-notering Procol Harum: "Meer Radio 5 dan Radio 2" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV