Keuringsdienst Van Waarde: duizenden piepjonge bokjes geslacht voor hondenvoer

Keuringsdienst Van Waarde: duizenden piepjonge bokjes geslacht voor hondenvoer

In Keuringsdienst Van Waarde wordt verteld dat er elk voorjaar duizenden kleine bokjes al na een week naar de slacht worden gebracht. Wij als mensen eten vrijwel geen geitenvlees, daarom is het een ongewenst bijproduct dat voor honden- en kattenvoer wordt gebruikt. “Maar dit is toch te klein, dit is gewoon een baby’tje eigenlijk wat je slacht”, aldus Sofie van den Enk.

Bekijk de video van Keuringsdienst Van Waarde hieronder.

Keuringsdienst Van Waarde is elke donderdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Keuringsdienst Van Waarde terugkijken bij Gids.tv.

<em>Keuringsdienst Van Waarde</em>: duizenden piepjonge bokjes geslacht voor hondenvoer In Keuringsdienst Van Waarde wordt verteld dat er elk voorjaar duizenden kleine bokjes al na een week naar de slacht worden gebracht. Wij als mensen eten vrijwel geen geitenvlees, daarom is het een ongewenst bijproduct dat voor honden- en kattenvoer wordt gebruikt. “Maar dit is toch te klein, dit is gewoon een baby’tje eigenlijk wat je slacht”, aldus Sofie van den Enk. Bekijk de video van Keuringsdienst Van Waarde hieronder. Keuringsdienst Van Waarde is elke donderdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Keuringsdienst Van Waarde terugkijken bij Gids.tv. Keuringsdienst Van Waarde: kabeljauw heeft kleinere kop door kweekproces Bekijk deze video » Keuringsdienst Van Waarde: ‘Uitdaging om 500 eieren uit een kip te krijgen’ Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV