Kijk LIVE naar persconferentie 18 december over harde lockdown

Kijk LIVE naar persconferentie 18 december over harde lockdown

Je kunt de volledige persconferentie terugkijken bij Gids.tv.

We zijn definitief terug bij af. De omikron-variant van het coronavirus grijpt dusdanig snel om zich heen en blijkt zó besmettelijk dat het kabinet heeft besloten op zaterdag 18 december, enkele dagen na de vorige persconferentie, nieuwe coronamaatregelen aan te kondigen.

Harde lockdown
Het lijkt wel vast te staan dat er een harde lockdown komt. Dit betekent dat alle niet-essentiële winkels, maar ook culturele instellingen en horeca hun deuren weer moeten sluiten. Ook zal de boostercampagne nóg meer vaart moeten krijgen om mensen beter te beschermen tegen de omikron-variant. Jaap van Dissel, directeur van het OMT, zal ook bij de persconferentie aanwezig zijn.

Kijk hierboven op zaterdag 18 december vanaf 19.00 uur LIVE naar de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge. Hieronder kun je de vorige persconferentie, van dinsdag 14 december, terugkijken.

Kijk LIVE naar <em>persconferentie 18 december</em> over harde lockdown Je kunt de volledige persconferentie terugkijken bij Gids.tv. We zijn definitief terug bij af. De omikron-variant van het coronavirus grijpt dusdanig snel om zich heen en blijkt zó besmettelijk dat het kabinet heeft besloten op zaterdag 18 december, enkele dagen na de vorige persconferentie, nieuwe coronamaatregelen aan te kondigen. Harde lockdownHet lijkt wel vast te staan dat er een harde lockdown komt. Dit betekent dat alle niet-essentiële winkels, maar ook culturele instellingen en horeca hun deuren weer moeten sluiten. Ook zal de boostercampagne nóg meer vaart moeten krijgen om mensen beter te beschermen tegen de omikron-variant. Jaap van Dissel, directeur van het OMT, zal ook bij de persconferentie aanwezig zijn. Kijk hierboven op zaterdag 18 december vanaf 19.00 uur LIVE naar de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge. Hieronder kun je de vorige persconferentie, van dinsdag 14 december, terugkijken. Bekijk ook Video: nieuwe coronamaatregelen & persconferentie Rutte nog voor de Kerst, dankij omikron? Bekijk deze video » Mark Rutte tegen opvolgende ministers: "Probeer een niet te groot ego te hebben" (video) Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE naar persconferentie 18 december over harde lockdown


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar persconferentie 18 december over harde lockdown of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV