Zien: Feyenoord-fans verzamelen zich met vuurwerk bij laatste training voor Klassieker

Zien: Feyenoord-fans verzamelen zich met vuurwerk bij laatste training voor Klassieker

Enkele honderden Feyenoord-supporters hebben zich zaterdag verzameld op de laatste training voor De Klassieker tegen Ajax. De fans staken iets buiten Trainingscomplet 1908 vuurwerk af en zongen liedjes. De supporters zijn vanwege de coronamaatregelen niet welkom in De Kuip.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Feyenoord-fans</em> verzamelen zich met <em>vuurwerk</em> bij laatste training voor <em>Klassieker</em> Enkele honderden Feyenoord-supporters hebben zich zaterdag verzameld op de laatste training voor De Klassieker tegen Ajax. De fans staken iets buiten Trainingscomplet 1908 vuurwerk af en zongen liedjes. De supporters zijn vanwege de coronamaatregelen niet welkom in De Kuip. Tekst gaat verder onder de video. Vuurwerk bij trainingDe Feyenoord-fans mochten het trainingscomplex niet opkomen en hadden zich daarom verzameld op de Buitendijk. Voor en tijdens de training werden rookbommen en ander soort vuurwerk afgestoken. Na een applaus van de Feyenoord-spelers verlieten de fans de training. Bekijk de beelden van de Feyenoord-supporters hierboven. Bekijk ook Slavia Praag - Feyenoord 2-2 door Cyriel Dessers Bekijk deze video » Feyenoord - Maccabi Haifa: 1-0 door Cyriel Dessers Bekijk deze video » Feyenoord - Maccabi Haifa: 2-0 door Reiss Nelson Bekijk deze video »
Voetbal :
Zien: Feyenoord-fans verzamelen zich met vuurwerk bij laatste training voor Klassieker

Vuurwerk bij training
De Feyenoord-fans mochten het trainingscomplex niet opkomen en hadden zich daarom verzameld op de Buitendijk. Voor en tijdens de training werden rookbommen en ander soort vuurwerk afgestoken. Na een applaus van de Feyenoord-spelers verlieten de fans de training.

Bekijk de beelden van de Feyenoord-supporters hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Feyenoord-fans verzamelen zich met vuurwerk bij laatste training voor Klassieker of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV