Zien: Emotionele Max Verstappen en Olav Mol blikken terug op Formule 1-seizoen

Zien: Emotionele Max Verstappen en Olav Mol blikken terug op Formule 1-seizoen

Het Formule 1-seizoen van 2021 gaat de boeken in als een van de meest spannenede en sensationele seizoenen ooit. Max Verstappen en Lewis Hamilton waren het hele seizoen gewaagd aan elkaar, uiteindelijk trok de Nederland aan het langste eind. Samen met Olav Mol blikt de kersverse wereldkampioen terug op de hoogte -en dieptepunten van dit jaar.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: Emotionele <em>Max Verstappen</em> en <em>Olav Mol</em> blikken terug op <em>Formule 1-seizoen</em> Het Formule 1-seizoen van 2021 gaat de boeken in als een van de meest spannenede en sensationele seizoenen ooit. Max Verstappen en Lewis Hamilton waren het hele seizoen gewaagd aan elkaar, uiteindelijk trok de Nederland aan het langste eind. Samen met Olav Mol blikt de kersverse wereldkampioen terug op de hoogte -en dieptepunten van dit jaar. Tekst gaat verder onder de video. Emotionele VerstappenIn het exclusieve interview met Ziggo Sport vertelt Verstappen over het winnen van het Formule 1-kampioenschap. Na de race vloog Max in de armen van zijn vader, met wie hij al die jaren gewerkt heeft om zijn droom waar te maken. Olav Mol en Max Verstappen houden het beide niet droog bij het zien van de emotionele beelden. Bekijk het complete interview met Max Verstappen hierboven. Bekijk ook Max Verstappen reageert bij Jack Plooij op wereldtitel: "Heb je genoten?" Bekijk deze video » Olav Mol hij Humberto: 'Wereldkampioenschap Verstappen ook hoogepunt uit mijn carrière' Bekijk deze video »
Formule 1 :
Zien: Emotionele Max Verstappen en Olav Mol blikken terug op Formule 1-seizoen

Emotionele Verstappen
In het exclusieve interview met Ziggo Sport vertelt Verstappen over het winnen van het Formule 1-kampioenschap. Na de race vloog Max in de armen van zijn vader, met wie hij al die jaren gewerkt heeft om zijn droom waar te maken. Olav Mol en Max Verstappen houden het beide niet droog bij het zien van de emotionele beelden.

Bekijk het complete interview met Max Verstappen hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Emotionele Max Verstappen en Olav Mol blikken terug op Formule 1-seizoen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV