Onze boerderij gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Onze boerderij gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Onze boerderij gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de laatste aflevering van dit seizoen van Onze boerderij gaat Yvon Jaspers langs bij een oesterboer, bezoekt ze boer Jan en Rianne die naar Denemarken verhuisden en brengt ze alles wat ze geleerd heeft in de prakrijk. OvereenkomstenBij oesters denk je niet gelijk aan boeren. En toch zijn er veel overeenkomsten met een traditionele boer. Maurice kweekt, zaait en oogst oesters in de Oosterschelde. MelkrobotsBoer Jan en Rianne wonen sinds twee maanden op hun nieuwe bedrijf in Denemarken. Ze gingen van 300 schapen naar 500 melkkoeien en acht melkrobots. Jan is nog volop aan het ontdekken hoe het allemaal werkt. PraktijkVier seizoenen geleden begon Yvon met Onze boerderij om te onderzoeken of het boerenleven iets voor haar zou zijn. Nu is het tijd om alles wat ze geleerd heeft in de praktijk te brengen. Op het land van buurboer Gijsbert en met hulp van al haar boerenvrienden begint ze komend jaar haar eigen Onze Boerderij. Zien: Boer Jan en Rianne dolblij in nieuwe optrekje Denemarken (video) Bekijk deze video » Zien: Yvon Jaspers met Jan en Rianne naar Denemarken in Onze Boerderij Bekijk deze video »
Uitzending :
Onze boerderij gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

In de laatste aflevering van dit seizoen van Onze boerderij gaat Yvon Jaspers langs bij een oesterboer, bezoekt ze boer Jan en Rianne die naar Denemarken verhuisden en brengt ze alles wat ze geleerd heeft in de prakrijk.

Overeenkomsten
Bij oesters denk je niet gelijk aan boeren. En toch zijn er veel overeenkomsten met een traditionele boer. Maurice kweekt, zaait en oogst oesters in de Oosterschelde.

Melkrobots
Boer Jan en Rianne wonen sinds twee maanden op hun nieuwe bedrijf in Denemarken. Ze gingen van 300 schapen naar 500 melkkoeien en acht melkrobots. Jan is nog volop aan het ontdekken hoe het allemaal werkt.

Praktijk
Vier seizoenen geleden begon Yvon met Onze boerderij om te onderzoeken of het boerenleven iets voor haar zou zijn. Nu is het tijd om alles wat ze geleerd heeft in de praktijk te brengen. Op het land van buurboer Gijsbert en met hulp van al haar boerenvrienden begint ze komend jaar haar eigen Onze Boerderij.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Onze boerderij

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV