De Gevaarlijkste Wegen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Gevaarlijkste Wegen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Gevaarlijkste Wegen gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending De Gevaarlijkste Wegen: rapper Sjaak wordt helemaal ‘para’ hoog in de bergen Bekijk deze video » De Gevaarlijkste Wegen is terug met een nieuw seizoen waarin wekelijks twee bekende Nederlanders de uitdaging aangaan om over riskante modderwegen, extreme bergpassen en langs steile afgronden te rijden. Elke zondag rond 20.20 uur op NPO 3. VerwonderenTwee BN’ers die elkaar niet kennen worden samen op pad gestuurd. Ze leren elkaar steeds beter kennen tijdens hun trip terwijl ze zich laten verwonderen door de ongerepte natuur, kennis maken met de lokale bevolking en hun luxeleventje voor spartaanse logeerplekken verruilen. MaanIn de eerste aflevering van het nieuwe seizoen rijden zangeres Maan de Steenwinkel en rapper Mehdi Chafi, oftewel Sjaak, door het binnenland van Portugal. Dat gebied wordt gekenmerkt door ruige natuur, verlaten dorpen en diepe kloven. OnherbergzaamHun tocht brengt het vrolijke duo dwars door het onherbergzame grensgebied met Spanje. Ze staan voor de opdracht om vanaf de kust via het desolate en wilde noordoosten het dak van Portugal te bereiken: de Serra da Estrela. Reizen Waes Nederland: Tom Waes komt Gordon tegen tijdens een BN-safari Bekijk deze video » Reizen Waes Nederland: Tom Waes leert ‘slijmerige’ Papeda slurpen Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

De Gevaarlijkste Wegen is terug met een nieuw seizoen waarin wekelijks twee bekende Nederlanders de uitdaging aangaan om over riskante modderwegen, extreme bergpassen en langs steile afgronden te rijden. Elke zondag rond 20.20 uur op NPO 3.

Verwonderen
Twee BN’ers die elkaar niet kennen worden samen op pad gestuurd. Ze leren elkaar steeds beter kennen tijdens hun trip terwijl ze zich laten verwonderen door de ongerepte natuur, kennis maken met de lokale bevolking en hun luxeleventje voor spartaanse logeerplekken verruilen.

Maan
In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen rijden zangeres Maan de Steenwinkel en rapper Mehdi Chafi, oftewel Sjaak, door het binnenland van Portugal. Dat gebied wordt gekenmerkt door ruige natuur, verlaten dorpen en diepe kloven.

Onherbergzaam
Hun tocht brengt het vrolijke duo dwars door het onherbergzame grensgebied met Spanje. Ze staan voor de opdracht om vanaf de kust via het desolate en wilde noordoosten het dak van Portugal te bereiken: de Serra da Estrela.

Bekijk hier alle video's en artikelen van De gevaarlijkste wegen

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV