Video: Trotse finalisten schrijven naam op slaaphut in Expeditie Robinson 2021

Video: Trotse finalisten schrijven naam op slaaphut in Expeditie Robinson 2021

Video: Trotse finalisten schrijven naam op slaaphut in <em>Expeditie Robinson</em> 2021 De finale van Expeditie Robinson barst vanavond los op RTL 4 om 20.00 uur. Britte Lagcher, Robbert Rodenburg, Do Rijpma van Hulst en Anouk Maas staan in de finale en schrijven trots hun naam op de slaaphut. "Morgen mogen we een laatste streepje op onze bidon krassen en dan is het klaar. Slaaplekker", wordt er gezegd in de beelden hierboven. Wie wint Expeditie Robinson 2021? De finale van Expeditie Robinson is vanavond om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook JayJay Boske 15 kilo kwijt na Expeditie Robinson: ‘Gewicht toen ik 16 was’ Bekijk deze video » Video: laatste nachtje voor de finalisten van Expeditie Robinson 2021 Bekijk deze video »
TV :
Video: Trotse finalisten schrijven naam op slaaphut in Expeditie Robinson 2021

De finale van Expeditie Robinson barst vanavond los op RTL 4 om 20.00 uur. Britte Lagcher, Robbert Rodenburg, Do Rijpma van Hulst en Anouk Maas staan in de finale en schrijven trots hun naam op de slaaphut. "Morgen mogen we een laatste streepje op onze bidon krassen en dan is het klaar. Slaaplekker", wordt er gezegd in de beelden hierboven. Wie wint Expeditie Robinson 2021?

De finale van Expeditie Robinson is vanavond om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV