Zien: Brand bij optreedlocatie Tino Martin, ook Mart Hoogkamer aanwezig

Zien: Brand bij optreedlocatie Tino Martin, ook Mart Hoogkamer aanwezig

Zien: Brand bij optreedlocatie <em>Tino Martin</em>, ook <em>Mart Hoogkamer</em> aanwezig Er was zaterdag brand bij een optreedlocatie van Tino Martin. En de zanger Mart Hoogkamer was ook in het pand voor een etentje. Bekijk het Shownieuws-fragment hierboven. NuchterOndanks de brand bleef Mart nuchter. Nadat de brand was geblust kon het optreden van Tino ook weer doorgaan. Bekijk het Shownieuws-fragment over de brand hierboven. Bekijk ook Video: Mart Hoogkamer zou met Italiaanse muziek naar Eurovisie Songfestival gaan Bekijk deze video » Zien: zanger Mart Hoogkamer wint YouTube Music-prijs van 2021 Bekijk deze video »
Show :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Er was zaterdag brand bij een optreedlocatie van Tino Martin. En de zanger Mart Hoogkamer was ook in het pand voor een etentje. Bekijk het Shownieuws-fragment hierboven.

Nuchter
Ondanks de brand bleef Mart nuchter. Nadat de brand was geblust kon het optreden van Tino ook weer doorgaan. Bekijk het Shownieuws-fragment over de brand hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Brand bij optreedlocatie Tino Martin, ook Mart Hoogkamer aanwezig of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV