Maestro gemist? Sor dirigeert Granada van Lara en krijgt staande ovatie van publiek

Maestro gemist? Sor dirigeert Granada van Lara en krijgt staande ovatie van publiek

Hieronder zie je een fragment uit Maestro van zondag 19 december. Je kunt ook de volledige uitzending van Maestro terugkijken via Gids.tv.

Rapper Sor straalt tijdens het dirigeren van het bekende stuk Granada van de Mexicaanse componist Agustín Lara. Hij kan de verleiding niet weerstaan en zingt mee met tenor Eric Redett. Sor krijgt na afloop een staande ovatie van het publiek.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Maestro</em> gemist? <em>Sor</em> dirigeert <em>Granada van Lara</em> en krijgt staande ovatie van publiek Hieronder zie je een fragment uit Maestro van zondag 19 december. Je kunt ook de volledige uitzending van Maestro terugkijken via Gids.tv. Rapper Sor straalt tijdens het dirigeren van het bekende stuk Granada van de Mexicaanse componist Agustín Lara. Hij kan de verleiding niet weerstaan en zingt mee met tenor Eric Redett. Sor krijgt na afloop een staande ovatie van het publiek. Tekst gaat verder onder de video. Plotseling doofSor kreeg vorig jaar de schrik van zijn leven te verwerken, de rapper werd plotseling doof. Dankzij medicijnen en een speciaal gehoorapparaat kan hij weer horen en muziek maken. Dat is ook de reden dat de 24-jarige rapper uit Almere zijn artiestennaam veranderen: van Ros naar Sor. Bekijk het volledige fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de mooiste fragmenten van Maestro terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Maestro gemist? Sor dirigeert Granada van Lara en krijgt staande ovatie van publiek

Plotseling doof
Sor kreeg vorig jaar de schrik van zijn leven te verwerken, de rapper werd plotseling doof. Dankzij medicijnen en een speciaal gehoorapparaat kan hij weer horen en muziek maken. Dat is ook de reden dat de 24-jarige rapper uit Almere zijn artiestennaam veranderen: van Ros naar Sor.

Bekijk het volledige fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de mooiste fragmenten van Maestro terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV