Video: Tweede Kamer pleit voor verbod op verslavende gokreclames

Video: Tweede Kamer pleit voor verbod op verslavende gokreclames

Nu we sinds 1 oktober legaal online mogen gokken in Nederland, is er bijna geen reclameblok meer zonder een BN’er die een goksite aanprijst. Tot grote verbazing van de Tweede Kamer, want die reclames zouden zorgen voor meer gokverslavingen. Daarom willen ze in Den Haag een verbod voor ongerichte reclames voor risicovolle kansspelen.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Tweede Kamer</em> pleit voor <em>verbod</em> op verslavende <em>gokreclames</em> Nu we sinds 1 oktober legaal online mogen gokken in Nederland, is er bijna geen reclameblok meer zonder een BN’er die een goksite aanprijst. Tot grote verbazing van de Tweede Kamer, want die reclames zouden zorgen voor meer gokverslavingen. Daarom willen ze in Den Haag een verbod voor ongerichte reclames voor risicovolle kansspelen. Tekst gaat verder onder de video. GokreclamesIn de Tweede Kamer willen ze een verbod op de gokreclames, maar demissionair minister Rechtsbescherming Sander Dekker is nog niet overtuigd. Volgens hem zouden alle reclames op televisie dan verboden moeten worden. Clarice Stenger geeft in RTL Boulevard tekst en uitleg over de gokreclames. Bekijk het framgent uit RTL Boulevard hierboven.
TV :
Video: Tweede Kamer pleit voor verbod op verslavende gokreclames

Gokreclames
In de Tweede Kamer willen ze een verbod op de gokreclames, maar demissionair minister Rechtsbescherming Sander Dekker is nog niet overtuigd. Volgens hem zouden alle reclames op televisie dan verboden moeten worden. Clarice Stenger geeft in RTL Boulevard tekst en uitleg over de gokreclames.

Bekijk het framgent uit RTL Boulevard hierboven.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV