Expeditie Robinson gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Expeditie Robinson gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Expeditie Robinson gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Video: Trotse finalisten schrijven naam op slaaphut in Expeditie Robinson 2021 Bekijk deze video » Video: laatste nachtje voor de finalisten van Expeditie Robinson 2021 Bekijk deze video » Zien: Robbert Rodenburg is de winnaar van Expeditie Robinson 2021 Bekijk deze video » Expeditie Robinson: Robbert vertelt vader en vriend dat hij heeft gewonnen Bekijk deze video » Expeditie Robinson: Do in tranen als ze man en kinderen belt na finale Bekijk deze video » Na 34 dagen op verschillende eilanden in Kroatië komt er een eind aan Expeditie Robinson 2021. In de finale moeten de vier overgebleven deelnemers nog één keer alles geven. UniekExpeditie Robinson had dit jaar een uniek seizoen. Vanwege de coronamaatregelen was afreizen naar de Filipijnen geen optie. Daarom werd Kroatië het decor. Daar was het kouder dan in Azië. Oud-deelnemersDaarnaast was er tot ieders verrassing nog een tweede expeditie, namelijk een met oud-deelnemers die een tweede kans kregen. Daarvan zijn Do en Anouk over in deze finale. FinalistenDo en Anouk spelen de finale samen met Britte en Robbert. Meestal bestaat de finale uit meerdere typsche Expeditie Robinson-onderdelen en valt er ook nog iemand af tijdens de ontknoping. Expeditie Robinson: Britte en Robbert vieren dat ze naar de finale gaan Bekijk deze video » Halve finale Expeditie Robinson: de snelste puzzelaar wordt derde finalist Bekijk deze video » Video: Anouk, Britte, Do en Robbert zijn de finalisten van Expeditie Robinson 2021 Bekijk deze video »
Uitzending :
Expeditie Robinson gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Na 34 dagen op verschillende eilanden in Kroatië komt er een eind aan Expeditie Robinson 2021. In de finale moeten de vier overgebleven deelnemers nog één keer alles geven.

Uniek
Expeditie Robinson had dit jaar een uniek seizoen. Vanwege de coronamaatregelen was afreizen naar de Filipijnen geen optie. Daarom werd Kroatië het decor. Daar was het kouder dan in Azië.

Oud-deelnemers
Daarnaast was er tot ieders verrassing nog een tweede expeditie, namelijk een met oud-deelnemers die een tweede kans kregen. Daarvan zijn Do en Anouk over in deze finale.

Finalisten
Do en Anouk spelen de finale samen met Britte en Robbert. Meestal bestaat de finale uit meerdere typsche Expeditie Robinson-onderdelen en valt er ook nog iemand af tijdens de ontknoping.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Expeditie Robinson

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV