Bekijk hele interview Royce de Vries in Nieuwsuur: "Mijn vader wilde wél beveiliging"

Bekijk hele interview Royce de Vries in Nieuwsuur: "Mijn vader wilde wél beveiliging"

Er zijn ruim vijf maanden verstreken sinds Peter R. de Vries vermoord werd. Zondagavond zat zijn zoon Royce bij Nieuwsuur om te praten over een nog niet eerder uitgezonden interview met Peter. Ook wilde Royce iets rechtzetten: "Mijn vader wilde wél beveiliging."

Lees verder onder de video.

Bekijk hele interview <em>Royce de Vries</em> in <em>Nieuwsuur</em>: &quot;Mijn vader wilde wél beveiliging&quot; Er zijn ruim vijf maanden verstreken sinds Peter R. de Vries vermoord werd. Zondagavond zat zijn zoon Royce bij Nieuwsuur om te praten over een nog niet eerder uitgezonden interview met Peter. Ook wilde Royce iets rechtzetten: "Mijn vader wilde wél beveiliging." Lees verder onder de video. PersoonsbeveiligingIn de mediawereld is altijd bericht dat Peter R. de Vries beveiliging expliciet heeft geweigerd, maar dit is volgens Royce niet helemaal waar. Hij vertelt dat Peter geen persoonsbeveiliging wilde, maar dat er ook andere vormen van beveiliging mogelijk zijn. Verder zijn fragmenten uit het interview met Peter te zien, waarin hij onder meer spreekt over de moord op Derk Wiersum en het Marengo-proces. Bekijk het hele gesprek met Royce de Vries in Nieuwsuur hierboven. Je kunt alle uitzendingen van Nieuwsuur terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Video: Beau van Erven Dorens in tranen na aankondiging interview Peter R. de Vries Bekijk deze video » Kees van der Spek over laatste interview met Peter R. de Vries: "Twee maten die terugblikken" Bekijk deze video » Video: Peter R. de Vries was zich bewust van gevaar als vertrouwenspersoon Nabil B. Bekijk deze video »
TV :
Bekijk hele interview Royce de Vries in Nieuwsuur: "Mijn vader wilde wél beveiliging"

Persoonsbeveiliging
In de mediawereld is altijd bericht dat Peter R. de Vries beveiliging expliciet heeft geweigerd, maar dit is volgens Royce niet helemaal waar. Hij vertelt dat Peter geen persoonsbeveiliging wilde, maar dat er ook andere vormen van beveiliging mogelijk zijn. Verder zijn fragmenten uit het interview met Peter te zien, waarin hij onder meer spreekt over de moord op Derk Wiersum en het Marengo-proces.

Bekijk het hele gesprek met Royce de Vries in Nieuwsuur hierboven. Je kunt alle uitzendingen van Nieuwsuur terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk hele interview Royce de Vries in Nieuwsuur: "Mijn vader wilde wél beveiliging" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV