Een huis vol gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Een huis vol gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Een huis vol gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Een Huis Vol gemist? Rob en Thalia wonen samen met hun 11 kinderen in Duitsland Bekijk deze video » Wow! De geboorte van de achtste dochter bij de familie Jelies in Een Huis Vol (video) Bekijk deze video » Een Huis Vol gemist? Familie Cudogham gaat er een midweekje op uit in Flevoland Bekijk deze video » Een huis vol is terug met een nieuw seizoen. Deze week elke werkdag rond 19.00 uur op NPO 1, volgende week van 27 t/m 30 december rond 21.30 uur en op 31 december weer om 19.00 uur. FamiliesDrie grote gezinnen zijn de afgelopen tijd weer gevolgd. Zoals de familie Jelies uit Tollebeek, waar inmiddels baby nummer negen ter wereld is gekomen en de familie Cudogham, die met maar liefst zeven kinderen in het centrum van onze hoofdstad leeft. Dit seizoen is ook de in Duitsland wonende familie Buddenbruck, bestaande uit elf kinderen en 1 kleinkind, er weer bij. HerinnerigenDe Cudoghams hebben een groot huis afgehuurd met de héle familie. Een mooi moment om samen herinneringen te maken met alle dierbaren om hen heen. MijlpaalBij de Buddenbrucks is er een mijlpaal bereikt. Oudste zoon Miguel gaat het huis uit. Samen met zijn vrouw Chayenna en hun dochter Djevaina hebben ze een appartement in Limburg weten te bemachtigen. Natuurlijk staat de familie klaar om te komen helpen klussen. TaartIn Tollebeek is moeder Janneke net bevallen van hun negende kindje, dochter Johni. Terwijl Johan en Janneke in het ziekenhuis zijn, versieren de oudste kinderen het huis en bakken ze een taart voor de thuiskomst van hun ouders en zusje.
Uitzending :
Een huis vol gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Een huis vol is terug met een nieuw seizoen. Deze week elke werkdag rond 19.00 uur op NPO 1, volgende week van 27 t/m 30 december rond 21.30 uur en op 31 december weer om 19.00 uur.

Families
Drie grote gezinnen zijn de afgelopen tijd weer gevolgd. Zoals de familie Jelies uit Tollebeek, waar inmiddels baby nummer negen ter wereld is gekomen en de familie Cudogham, die met maar liefst zeven kinderen in het centrum van onze hoofdstad leeft. Dit seizoen is ook de in Duitsland wonende familie Buddenbruck, bestaande uit elf kinderen en 1 kleinkind, er weer bij.

Herinnerigen
De Cudoghams hebben een groot huis afgehuurd met de héle familie. Een mooi moment om samen herinneringen te maken met alle dierbaren om hen heen.

Mijlpaal
Bij de Buddenbrucks is er een mijlpaal bereikt. Oudste zoon Miguel gaat het huis uit. Samen met zijn vrouw Chayenna en hun dochter Djevaina hebben ze een appartement in Limburg weten te bemachtigen. Natuurlijk staat de familie klaar om te komen helpen klussen.

Taart
In Tollebeek is moeder Janneke net bevallen van hun negende kindje, dochter Johni. Terwijl Johan en Janneke in het ziekenhuis zijn, versieren de oudste kinderen het huis en bakken ze een taart voor de thuiskomst van hun ouders en zusje.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Een Huis Vol

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV