Hunted gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Hunted gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Hunted gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de finale van Hunted proberen de laatste twee voortvluchtige duo's uit handen van de opsporingsdiensten te blijven en op tijd het extractiepunt te bereiken. Duo'sDe duo's Tim & Guus en Kelly & Romy worden op de hielen gezeten door de hunters, terwijl ze ook proberen uit te zoeken waar ze heen moeten en daar ook nog moeten zien te komen. InformatieDe hunters hebben steeds meer informatie over de verblijfplaatsen en contacten van de overgebleven duo's en kunnen meekijken met de extractie-informatie. Lukt het ze daarmee de voortvluchtigen allemaal voor het eind van de Hunted-uitdaging te pakken? SpeurdersIn Hunted slaan gewone burgers op de vlucht om uit handen te blijven van een opsporingsdienst. Dit team bestaande uit voormalig (top)rechercheurs, medewerkers van de inlichtingsdienst en online speurders zet alles op alles om ze te vinden, met alle middelen die de politie heeft.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

In de finale van Hunted proberen de laatste twee voortvluchtige duo's uit handen van de opsporingsdiensten te blijven en op tijd het extractiepunt te bereiken.

Duo's
De duo's Tim & Guus en Kelly & Romy worden op de hielen gezeten door de hunters, terwijl ze ook proberen uit te zoeken waar ze heen moeten en daar ook nog moeten zien te komen.

Informatie
De hunters hebben steeds meer informatie over de verblijfplaatsen en contacten van de overgebleven duo's en kunnen meekijken met de extractie-informatie. Lukt het ze daarmee de voortvluchtigen allemaal voor het eind van de Hunted-uitdaging te pakken?

Speurders
In Hunted slaan gewone burgers op de vlucht om uit handen te blijven van een opsporingsdienst. Dit team bestaande uit voormalig (top)rechercheurs, medewerkers van de inlichtingsdienst en online speurders zet alles op alles om ze te vinden, met alle middelen die de politie heeft.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Hunted

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV