Zien: Bram Krikke dirigeert 'Habanera' met solist Laetitia Gerards in Maestro

Zien: Bram Krikke dirigeert 'Habanera' met solist Laetitia Gerards in Maestro

In de derde aflevering van Maestro beklommen de onervaren dirigenten het podium voor een optreden met een solist. Dat ging niet bij iedereen even vlekkeloos; Bram Krikke had de nodige moeite met de 'Habanera' van Georges Bizet.

Lees verder onder de video.

Zien: <em>Bram Krikke</em> dirigeert 'Habanera' met solist Laetitia Gerards in <em>Maestro</em> In de derde aflevering van Maestro beklommen de onervaren dirigenten het podium voor een optreden met een solist. Dat ging niet bij iedereen even vlekkeloos; Bram Krikke had de nodige moeite met de 'Habanera' van Georges Bizet. Lees verder onder de video. Meer contactHoewel het stuk in principe redelijk goed verloopt, mag Krikke van zowel zijn 'coach' als de jury veel meer contact zoeken met de solist. Dit zorgt er uiteindelijk zelfs voor dat dit de laatste aflevering van Krikke is; hij moet het strijdtoneel van Maestro verlaten. Bekijk het volledige fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de mooiste fragmenten van Maestro terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: Bram Krikke dirigeert 'Habanera' met solist Laetitia Gerards in Maestro

Meer contact
Hoewel het stuk in principe redelijk goed verloopt, mag Krikke van zowel zijn 'coach' als de jury veel meer contact zoeken met de solist. Dit zorgt er uiteindelijk zelfs voor dat dit de laatste aflevering van Krikke is; hij moet het strijdtoneel van Maestro verlaten.

Bekijk het volledige fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de mooiste fragmenten van Maestro terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV