Expeditie Robinson: Robbert vertelt vader en vriend dat hij heeft gewonnen

Expeditie Robinson: Robbert vertelt vader en vriend dat hij heeft gewonnen

Zondag was eindelijk de ontknoping te zien van Expeditie Robinson en niemand minder dan Robbert Rodenburg ging er met de winst vandoor. Na afloop kon de influencer natuurlijk niet wachten om het nieuws aan zijn dierbaren te vertellen en hij belde gelijk zijn vader en beste vriend met het bijzondere nieuws…

Bekijk het fragment uit Expeditie Robinson hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv.

<em>Expeditie Robinson</em>: Robbert vertelt vader en vriend dat hij heeft gewonnen Zondag was eindelijk de ontknoping te zien van Expeditie Robinson en niemand minder dan Robbert Rodenburg ging er met de winst vandoor. Na afloop kon de influencer natuurlijk niet wachten om het nieuws aan zijn dierbaren te vertellen en hij belde gelijk zijn vader en beste vriend met het bijzondere nieuws… Bekijk het fragment uit Expeditie Robinson hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv. Video: Finalisten blikken terug op hun Expeditie Robinson-avontuur Bekijk deze video » Zien: Robbert Rodenburg is de winnaar van Expeditie Robinson 2021 Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV