Expeditie Robinson: Do in tranen als ze man en kinderen belt na finale

Expeditie Robinson: Do in tranen als ze man en kinderen belt na finale

Do heeft het in Expeditie Robinson tot de finale weten te schoppen. De zangeres werd uiteindelijk vierde en kreeg na de eindstrijd eindelijk weer de kans om te videobellen met haar man en kinderen. En dat zorgt voor de nodige tranen bij Do…

Bekijk het fragment uit Expeditie Robinson hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv.

<em>Expeditie Robinson</em>: Do in tranen als ze man en kinderen belt na finale Do heeft het in Expeditie Robinson tot de finale weten te schoppen. De zangeres werd uiteindelijk vierde en kreeg na de eindstrijd eindelijk weer de kans om te videobellen met haar man en kinderen. En dat zorgt voor de nodige tranen bij Do… Bekijk het fragment uit Expeditie Robinson hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv. Zien: Robbert Rodenburg is de winnaar van Expeditie Robinson 2021 Bekijk deze video » Expeditie Robinson: Robbert vertelt vader en vriend dat hij heeft gewonnen Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV