Maestro: meezingende Simone Kleinsma wordt uitgemaakt voor amateur

Maestro: meezingende Simone Kleinsma wordt uitgemaakt voor amateur

Simone Kleinsma is voor Maestro hard aan het oefenen om het dirigeren onder de knie te krijgen. Niet alleen in gedachten zingt de actrice mee met de muziek, maar haar mond beweegt ook mee. En dat wordt door de professional niet gewaardeerd. “Nee schat, dat doe je bij amateurs.”

Bekijk het fragment van Maestro hieronder. Je kunt alle uitzendingen en de mooiste fragmenten van Maestro terugkijken bij Gids.tv.

<em>Maestro</em>: meezingende Simone Kleinsma wordt uitgemaakt voor amateur Simone Kleinsma is voor Maestro hard aan het oefenen om het dirigeren onder de knie te krijgen. Niet alleen in gedachten zingt de actrice mee met de muziek, maar haar mond beweegt ook mee. En dat wordt door de professional niet gewaardeerd. “Nee schat, dat doe je bij amateurs.” Bekijk het fragment van Maestro hieronder. Je kunt alle uitzendingen en de mooiste fragmenten van Maestro terugkijken bij Gids.tv. Maestro gemist? Simone Kleinsma imponeert met haar Mozart Bekijk deze video » Zien: Bram Krikke dirigeert 'Habanera' met solist Laetitia Gerards in Maestro Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV