Zien: Decor van Veronica Inside wordt gesloopt in laatste uitzending

Zien: Decor van Veronica Inside wordt gesloopt in laatste uitzending

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 20 december. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 20 december terugkijken bij Gids.tv.

Maandagavond was de laatste aflevering van Veronica Inside te zien op televisie. Niet getreurd, in het nieuwe jaar gaan Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp op SBS6 verder met hun dagelijkse talkshow VI Vandaag. Geheel in stijl werd het decor gesloopt na afloop van de laatste uitzending.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: Decor van <em>Veronica Inside</em> wordt gesloopt in <em>laatste uitzending</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 20 december. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 20 december terugkijken bij Gids.tv. Maandagavond was de laatste aflevering van Veronica Inside te zien op televisie. Niet getreurd, in het nieuwe jaar gaan Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp op SBS6 verder met hun dagelijkse talkshow VI Vandaag. Geheel in stijl werd het decor gesloopt na afloop van de laatste uitzending. Tekst gaat verder onder de video. VI VandaagIn VI Vandaag geven Wilfred, Johan en René hun ongezouten kijk op het nieuws en de actualiteiten, de nieuwe talkshow gaat over meer dan alleen voetbal. Naast het bekende trio zullen er ook afwisselend gasten aanschuiven, onder andere Leonie ter Braak, Wouter de Vries en Özcan Akyol. VI Vandaag is vanaf 10 januari iedere werkdag om 21.40 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

VI Vandaag
In VI Vandaag geven Wilfred, Johan en René hun ongezouten kijk op het nieuws en de actualiteiten, de nieuwe talkshow gaat over meer dan alleen voetbal. Naast het bekende trio zullen er ook afwisselend gasten aanschuiven, onder andere Leonie ter Braak, Wouter de Vries en Özcan Akyol.

VI Vandaag is vanaf 10 januari iedere werkdag om 21.40 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV