Op1: Elnathan Prinsen ziet alarmerende stijging psychiatrische stoornissen bij jongeren

Op1: Elnathan Prinsen ziet alarmerende stijging psychiatrische stoornissen bij jongeren

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 20 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em>: Elnathan Prinsen ziet alarmerende stijging <em>psychiatrische stoornissen</em> bij jongeren Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 20 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Veel gevolgen van de coronapandemie en de bijbehorende lockdowns komen nu pas langzaam in beeld. Psychiater Elnathan Prinsen zat maandagavond bij Op1 om te vertellen over de gevolgen van de scholensluiting voor jongeren. Volgens hem is er voor het eerst in jaren een alarmerende stijging van psychiatrische stoornissen in deze leeftijdsgroep te zien - en dat is vooral een gevolg van die scholensluiting. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: Elnathan Prinsen ziet alarmerende stijging psychiatrische stoornissen bij jongeren

Veel gevolgen van de coronapandemie en de bijbehorende lockdowns komen nu pas langzaam in beeld. Psychiater Elnathan Prinsen zat maandagavond bij Op1 om te vertellen over de gevolgen van de scholensluiting voor jongeren. Volgens hem is er voor het eerst in jaren een alarmerende stijging van psychiatrische stoornissen in deze leeftijdsgroep te zien - en dat is vooral een gevolg van die scholensluiting.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV