Positieve Raymond van Barneveld na bereiken tweede ronde WK Darts: "Gewoon goed gedaan toch"

Positieve Raymond van Barneveld na bereiken tweede ronde WK Darts: "Gewoon goed gedaan toch"

Raymond van Barneveld maakte maandagavond indruk tijdens zijn rentree op het WK Darts, waar hij Lourence Ilagan in drie sets naar huis stuurde. Hoe kijkt hij terug op de partij? "Drie nul blijft drie nul dus dan heb je het gewoon goed gedaan toch?", vertelt hij kort na afloop.

'Niks beters dan hier'
Dat is een opvallend positieve benadering voor Barney, die toch niet bekend staat om zijn altijd even optimistische levenshouding. Maar de tijden zijn veranderd, zo gaf hij onlangs aan; hij zit goed in zijn vel en dat merk je: "Het is gewoon een fantastisch publiek, dat moet je ademen en voelen. Het is niks beters dan hier." Bekijk het hele interview hieronder.

Positieve Raymond van Barneveld na bereiken tweede ronde <em>WK Darts</em>: &quot;Gewoon goed gedaan toch&quot; Raymond van Barneveld maakte maandagavond indruk tijdens zijn rentree op het WK Darts, waar hij Lourence Ilagan in drie sets naar huis stuurde. Hoe kijkt hij terug op de partij? "Drie nul blijft drie nul dus dan heb je het gewoon goed gedaan toch?", vertelt hij kort na afloop. 'Niks beters dan hier'Dat is een opvallend positieve benadering voor Barney, die toch niet bekend staat om zijn altijd even optimistische levenshouding. Maar de tijden zijn veranderd, zo gaf hij onlangs aan; hij zit goed in zijn vel en dat merk je: "Het is gewoon een fantastisch publiek, dat moet je ademen en voelen. Het is niks beters dan hier." Bekijk het hele interview hieronder. Bekijk het volledige speelschema van het WK Darts 2021. Bekijk ook WK Darts: Raymond van Barneveld (Barney) verslaat Llagan en bereikt tweede ronde, bekijk de samenvatting Bekijk deze video » WK Darts: Kuivenhoven onderuit tegen Wade, bekijk de samenvatting Bekijk deze video »
Darts :
Positieve Raymond van Barneveld na bereiken tweede ronde WK Darts: "Gewoon goed gedaan toch"

Bekijk het volledige speelschema van het WK Darts 2021.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV