Video: keert Jeanine Hennis terug naar Den Haag?

Video: keert Jeanine Hennis terug naar Den Haag?

VVD-politica Jeanine Hennis is momenteel VN-gezant in Irak maar nu er een nieuw kabinet gevormd moet worden, wordt haar naam ook regelmatig genoemd voor een post in Den Haag. Of zou het partijkleiderschap wellicht iets voor haar zijn? Sven Kockelmann legt het haar dinsdag voor: "Ja, wie weet. Ik heb er nog niet over nagedacht."

'Waarom deur in slot gooien?'
Of dat laatste waar is, is natuurlijk maar zeer de vraag maar feit is wel dat ze niet meteen afwijzend reageert: "Waarom zou ik die deur nu in het slot gooien? Ik weet het gewoon nog niet", reageert ze. Bekijk het fragment van Sven op 1 hieronder.

Video: keert <em>Jeanine Hennis</em> terug naar Den Haag? VVD-politica Jeanine Hennis is momenteel VN-gezant in Irak maar nu er een nieuw kabinet gevormd moet worden, wordt haar naam ook regelmatig genoemd voor een post in Den Haag. Of zou het partijkleiderschap wellicht iets voor haar zijn? Sven Kockelmann legt het haar dinsdag voor: "Ja, wie weet. Ik heb er nog niet over nagedacht." 'Waarom deur in slot gooien?'Of dat laatste waar is, is natuurlijk maar zeer de vraag maar feit is wel dat ze niet meteen afwijzend reageert: "Waarom zou ik die deur nu in het slot gooien? Ik weet het gewoon nog niet", reageert ze. Bekijk het fragment van Sven op 1 hieronder. Bekijk ook Kabinet Rutte IV: deze namen van bewindslieden worden genoemd, waaronder De Lange (CDA) en Van der Wal (VVD) Bekijk deze video » Sven Kockelmann in Op1: 'Heeft Mark Rutte het stuur nog wel in handen?' Bekijk deze video »
TV :
Video: keert Jeanine Hennis terug naar Den Haag?Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV