Bekijk de trailer van The Royal Treatment: vanaf 20 januari te zien op Netflix

Bekijk de trailer van The Royal Treatment: vanaf 20 januari te zien op Netflix

Bekijk de trailer van <em>The Royal Treatment</em>: vanaf 20 januari te zien op Netflix Hierboven zie je de trailer van The Royal Treatment. In deze film runt Isabella gespeeld door Laura Marano haar eigen salon en is niet bang om haar mening te uiten, terwijl prins Thomas (Mena Massoud) zijn eigen land bestuurt en op het punt staat te trouwen voor plicht in plaats van liefde. Prins ThomasWanneer Izzy en haar collega-stylisten de kans van hun leven krijgen om het haar te doen voor het koninklijk huwelijk, leren zij en prins Thomas dat ze hun hart moeten volgen om hun eigen lot in handen te nemen. Bekijk de trailer hierboven. The Royal Treatment is vanaf 20 januari te zien op Netflix. Bekijk ook Bekijk de teaser van Devotion, a Story of Love and Desire: 14 februari op Netflix Bekijk deze video » Trailer: New Amsterdam seizoen 3 nu te zien op Videoland Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk de trailer van The Royal Treatment: vanaf 20 januari te zien op Netflix

Hierboven zie je de trailer van The Royal Treatment. In deze film runt Isabella gespeeld door Laura Marano haar eigen salon en is niet bang om haar mening te uiten, terwijl prins Thomas (Mena Massoud) zijn eigen land bestuurt en op het punt staat te trouwen voor plicht in plaats van liefde.

Prins Thomas
Wanneer Izzy en haar collega-stylisten de kans van hun leven krijgen om het haar te doen voor het koninklijk huwelijk, leren zij en prins Thomas dat ze hun hart moeten volgen om hun eigen lot in handen te nemen. Bekijk de trailer hierboven.

The Royal Treatment is vanaf 20 januari te zien op Netflix.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV