Zien: Horecaondernemers over harde lockdown: "Dan valt alles in het water"

Zien: Horecaondernemers over harde lockdown: "Dan valt alles in het water"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 21 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Zien: Horecaondernemers over <em>harde lockdown</em>: &quot;Dan valt alles in het water&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 21 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Horecaondernemers Baukje Haarsma en Willem Adema vallen buiten alle corona regelingen. Deze lockdown is daarom voor hun onderneming desastreus: “We hadden ons helemaal op de maatregelen ingericht, alles was rond en dan valt ineens alles weer in het water.” Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Robin Peeters over Vaccinatie Twijfeltelefoon: “Bijna 50% gaat over de booster (Op1) Bekijk deze video » Thomas van Groningen in Op1 over boostercampagne: "Daar zijn we echt te laat mee" Bekijk deze video »
TV :
Zien: Horecaondernemers over harde lockdown: "Dan valt alles in het water"

Horecaondernemers Baukje Haarsma en Willem Adema vallen buiten alle corona regelingen. Deze lockdown is daarom voor hun onderneming desastreus: “We hadden ons helemaal op de maatregelen ingericht, alles was rond en dan valt ineens alles weer in het water.”

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV