Beau gemist? Slechts 52% steunt harde lockdown, tegen 73% vorig jaar

Beau gemist? Slechts 52% steunt harde lockdown, tegen 73% vorig jaar

Sinds afgelopen zondag zit Nederland weer in een harde lockdown. Het heeft alles te maken met de hoge besmettingscijfers en de onzekerheid omtrent de omikron-variant van het coronavirus. Toch is de steun voor een lockdown in een jaar tijd flink afgebrokkeld, zoals Gijs Rademaker laat zien bij Beau.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van dinsdag 21 december. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em> gemist? Slechts 52% steunt <em>harde lockdown</em>, tegen 73% vorig jaar Sinds afgelopen zondag zit Nederland weer in een harde lockdown. Het heeft alles te maken met de hoge besmettingscijfers en de onzekerheid omtrent de omikron-variant van het coronavirus. Toch is de steun voor een lockdown in een jaar tijd flink afgebrokkeld, zoals Gijs Rademaker laat zien bij Beau. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van dinsdag 21 december. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv. HelftIn december 2020 kondigde de regering ook een harde lockdown af. Toen waren er nog geen vaccins en waren de besmettingscijfers hoog. Dat leidde tot veel steun: 73 procent van de ondervraagden stond toen achter de harde lockdown. Dat is nu wel anders. Op dit moment staat slechts 52 procent achter de lockdown, en is maar liefst 43 procent het er mee oneens. Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau gemist? Slechts 52% steunt harde lockdown, tegen 73% vorig jaar

Helft
In december 2020 kondigde de regering ook een harde lockdown af. Toen waren er nog geen vaccins en waren de besmettingscijfers hoog. Dat leidde tot veel steun: 73 procent van de ondervraagden stond toen achter de harde lockdown. Dat is nu wel anders. Op dit moment staat slechts 52 procent achter de lockdown, en is maar liefst 43 procent het er mee oneens.

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Slechts 52% steunt harde lockdown, tegen 73% vorig jaar of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV