Bekijk de promo van Het Nationale Verkeersexamen 2021: woensdag te zien bij SBS6

Bekijk de promo van Het Nationale Verkeersexamen 2021: woensdag te zien bij SBS6

Viktor Brand test in Het Nationale Verkeersexamen 2021 of bekende Nederlanders hun rijbewijs nog wel waard zijn. De chauffeurs, onder wie Olcay Gulsen, Catherine Keijl, Rene le Blanc, Bert van Leeuwen en Nienke Plas, doen theorie- én praktijkexamen. Bekijk de promo hieronder.

Lees verder onder de video.

Bekijk de promo van <em>Het Nationale Verkeersexamen 2021</em>: woensdag te zien bij SBS6 Viktor Brand test in Het Nationale Verkeersexamen 2021 of bekende Nederlanders hun rijbewijs nog wel waard zijn. De chauffeurs, onder wie Olcay Gulsen, Catherine Keijl, Rene le Blanc, Bert van Leeuwen en Nienke Plas, doen theorie- én praktijkexamen. Bekijk de promo hieronder. Lees verder onder de video. Rijbewijs in bezitToekomstig autobestuurders moeten tijdens het theorie-examen laten zien dat ze voldoende verkeersinzicht hebben en de regels kennen. Maar hoe is het gesteld met de kennis van mensen die hun rijbewijs al jaren geleden hebben gehaald? Bekijk de promo van Het Nationale Verkeersexamen hierboven. Het Nationale Verkeersexamen is woensdag 22 december om 20.30 uur te zien op SBS6. Na afloop kun je Het Nationale Verkeersexamen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook ZIEN: Nienke Plas verrast Resley met nieuwe look: "Ik ben een andere meid" Bekijk deze video » Bettina Holwerda over Fck de liefde 2-collega's: "We hebben echt geluk met elkaar" Bekijk deze video »

Rijbewijs in bezit
Toekomstig autobestuurders moeten tijdens het theorie-examen laten zien dat ze voldoende verkeersinzicht hebben en de regels kennen. Maar hoe is het gesteld met de kennis van mensen die hun rijbewijs al jaren geleden hebben gehaald? Bekijk de promo van Het Nationale Verkeersexamen hierboven.

Het Nationale Verkeersexamen is woensdag 22 december om 20.30 uur te zien op SBS6. Na afloop kun je Het Nationale Verkeersexamen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV