Ontknoping Het Perfecte Plaatje gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Ontknoping Het Perfecte Plaatje gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Ontknoping Het Perfecte Plaatje gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Bekijk de eerste beelden van Het Perfecte Plaatje-finale deel 2: "Ongelooflijk" Bekijk deze video » Finale Het Perfecte Plaatje: Patrick Martens ruziet met Frits Sissing om plek Bekijk deze video » Spoiler: dit is de winnaar van Het Perfecte Plaatje 2021 (video) Bekijk deze video » Het Perfecte Plaatje: fotoshoot van zieke Frits verloopt niet soepel: ‘Kutzooi’ Bekijk deze video » Achter Het Perfecte Plaatje: Patrick Martens openhartig over de finale op Bonaire Bekijk deze video » Frits Sissing houdt iedereen voor de gek tijdens Het Perfecte Plaatje-finale Bekijk deze video » In dit tweede en laatste deel van de finale van Het Perfecte Plaatje krijgen de overgebleven deelnemers hun laatste kans om zich te bewijzen. Nog overPresentator Frits Sissing en presentator/acteur Patrick Martens zijn nog over. In het eerste deel van de finale een week geleden kreeg actrice Georgina Verbaan de laagste cijfers. Zij is er bij het slot niet meer bij. BadmodeFrits en Patrick hebben nog drie shoots op Bonaire om uit te maken wie het meeste talent heeft en Het Perfecte Plaatje wint. Ze krijgen een bijzondere opdracht rondom zonsondergang, een badmode-shoot en proberen de unieke onderwaterwereld van Bonaire vast te leggen. Finalisten Het Perfecte Plaatje genieten op Bonaire, bekijk de backstage beelden Bekijk deze video » Georgina Verbaan over Het Perfecte Plaatje: ‘Tevreden met foto waar ik 5 voor kreeg’ Bekijk deze video » Georgina pissig op Frits in Het Perfecte Plaatje: ‘Ik ga overal je konijnenfoto posten!’ Bekijk deze video » Video: Georgina hoopt dat Patrick Martens de finale van Het Perfecte Plaatje wint Bekijk deze video »
Uitzending :
Ontknoping Het Perfecte Plaatje gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

In dit tweede en laatste deel van de finale van Het Perfecte Plaatje krijgen de overgebleven deelnemers hun laatste kans om zich te bewijzen.

Nog over
Presentator Frits Sissing en presentator/acteur Patrick Martens zijn nog over. In het eerste deel van de finale een week geleden kreeg actrice Georgina Verbaan de laagste cijfers. Zij is er bij het slot niet meer bij.

Badmode
Frits en Patrick hebben nog drie shoots op Bonaire om uit te maken wie het meeste talent heeft en Het Perfecte Plaatje wint. Ze krijgen een bijzondere opdracht rondom zonsondergang, een badmode-shoot en proberen de unieke onderwaterwereld van Bonaire vast te leggen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Het Perfecte Plaatje

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV